"Desnaturalitzem les Violències Sexuals"

Campanya contra les violències sexuals

a l'àmbit privat.

Què és?


Una nova campanya de Creación Positiva sobre com fer front a les diverses violències sexuals a les que estem exposades al llarg de cadascuna de les nostres vides. Quatre capítols amb reflexions de dues dones, des d'una perspectiva feminista i intergeneracional, sobre els elements que sostenen les violències sexuales, sobre com podem reconèixer aquest tipus de violència masclista, així com eines per a desnaturalitzar-les de manera col·lectiva. Amb el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a l’exercici 2019 i l'Ajuntament de Barcelona 2020.

Què volem?


Amb aquest material volem visibilitzar aquelles situacions de violències sexuals que es donin quotidianament, al mateix temps que reconèixer el dret de les dones a viure sense violències masclistes i donar a conèixer algunes estratègies claus per a la seva detecció, prevenció i eradicació a tota la societat.

Cóm ho hem fet?


Aquesta campanya està formada per 4 càpsules audiovisuals amb la finalitat de sensibilitzar i reflexionar sobre les violències masclistes  i especialment sobre les violències sexuals, per tal de generar una consciència crítica col·lectiva que possibiliti la seva desnaturalització. I una cinquena a manera de “trailer” que recull i convida al visionat de les altres 4 peçes de campanya audiovisual.

CONTINGUT


Hem elaborat 4 càpsules audiovisuals que formen part de la visibilització i identificació de les violències sexuals a l'àmbit privat, part del projecte "Desnaturalitzem les violències sexuals" i una cinquena a manera "trailer" que recull i convida al visionat de les altres 4 càpsules de sensibilització. Amb aquest material hem intentat visibilitzar aquelles situacions de violències sexuals que es donin quotidianament, al mateix temps que reconèixer el dret de les dones a viure sense violències masclistes i donar a conèixer algunes estratègies claus per a la seva detecció, prevenció i eradicació a tota la societat.


En finalitzar el contingut audiovisual, us trobareu amb una enquesta de qualitat que ens ajudarà a avaluar la pertinència del material i anar millorant el que considereu que es pugui millorar.


Ens acompanyes?

En el PDF trobaràs aquest material audiovisual en línia i descarregable per a difondre entre tota la població, especialment entre els sectors més vulnerables.